EcoMoto 930×122

1 mai

Argeș: Sute de apeluri la 112 în weekendul de 1 Mai

Peste 200 de evenimente au fost sesizate prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, în perioada 29 aprilie – 2 mai.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

În această perioadă, sute de polițiști au fost la datorie.

IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii au avut în atenție:

Citiți și: Video – Focuri de armă între polițiști și polițiste

-siguranța deplasării pe drumurile publice;

-fluidizarea traficului rutier pe principalele artere de circulație;

-prevenirea faptelor contra patrimoniului;

-prevenirea actelor de comerț ilicit și respectarea normelor sanitar veterinare, împreună cu structurile specializate;

-prevenirea faptelor care aduc atingere vieții și integrității fizice.

Pentru siguranța deplasărilor pe drumurile publice, aproape 50 de polițiști rutieri s-au aflat, zilnic, la datorie, alături de aproape 200 de polițiști cu atribuții privind ordinea publică, precum și polițiști din structurile de investigații criminale, economic, arme, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai altor structuri, care au intervenit, atunci când situația a impus acest lucru.

Polițiștii au organizat 28 de acţiuni şi au intervenit la 248 de evenimente sesizate prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii argeșeni au aplicat 612 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 140.000 de lei.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat 359 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.575 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 24 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: digi24.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90