NOR CURIER 930X122

tânăr reținut

Argeș: Tânăr de 21 de ani, ajuns în arestul Poliției. Și-a luat la bătaie propria mamă

Un tânăr de 21 de ani a ajuns pe mâna Poliției, după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a bătut propria mamă.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 08 mai a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între o femeie și fiul său

Citiți și: Femeie atacată cu spray lacrimogen de un puști de 18 ani, într-un parc

Din cercetări s-a stabilit că, femeia, de 54 de ani, ar fi fost agresată de fiul său, de 21 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu.

Femeia nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, împotriva tânărului de 21 de ani, era emis, de către Judecătoria Câmpulung, un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, iar după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, față de cel în cauză să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto descriptiv: BotosaniNews.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90