NOR CURIER 930X122

furt calificat

Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Un tânăr de 23 de ani din Pitești și o tânără de 19 ani din Corbi au furat în repetate rânduri mai multe produse dintr-un hypermarket. Cei doi au creat o pagubă de 1.200 de lei.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Tânărul a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de furt calificat. Joi, acesta a fost prezentat în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești: I-a pulverizat în față spray lacrimogen, apoi i-a furat telefonul

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în trei dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat (patru acte materiale), și au identificat și reținut un tânăr de 23 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 26 martie – 23 aprilie a.c., cel în cauză, împreună cu o tânără de 19 ani, din Corbi, ar fi sustras, în mai multe rânduri, din incinta unui hypermarket, produse alimentare și nealimentare, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.200 de lei.

În ziua de 03 mai a.c., după administrarea probatoriului, tânărul de 23 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 04 mai a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3