New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

Puștan de 17 ani, arestat. A furat bani de la un copil de 11 ani

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Tufeni, județul Olt, a fost arestat, marți, de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției nr.1 Poliție Pitești, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de furt calificat.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Acesta a furat bani de la un copil de 11 ani. Este vorba despre o sumă în valoare de 100 de lei.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Trei tineri reținuți. Au dat o spargere într-o gospodărie

În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției nr.1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un minor de 17 ani, din comuna Tufeni, județul Olt.

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 14 octombrie a.c., în jurul orei 21:30, cel în cauză ar fi sustras de la un minor de 11 ani, suma de 100 de lei.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 19 octombrie a.c., tânărul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90