930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Pitești: Complice reținut. Împreună cu un amic, a furat portofelul unei femei, în autobuz

În urma cercetărilor efectuate în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au reținut un bărbat de 49 de ani, din Pitești, complice la furtul din autobuz care a avut loc în data de 26 mai.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Individul, împreună cu un alt bărbat de 46 de ani, a furat portofel unei femei. Ulterior, aceștia i-au folosit și cadrul de credit pentru a retrage o sumă mare de bani.

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 16 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Pitești.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 26 mai a.c., împreună cu un alt bărbat, de 46 de ani, ar fi participat la sustragerea, din geanta unei femei care călătorea cu un mijloc de transport în comun, a unui portofel în care se aflau documente, un card bancar și suma de 1.000 de lei.

Ulterior, cei în cauză ar fi efectuat fără drept o tranzacție cu cardul bancar în cauză și ar fi efectuat în mod neautorizat o retragere a unei sume de bani de la un bancomat, cauzând astfel un prejudiciu total de peste 2.000 de lei.

În ziua de 15 iunie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, cel în cauză a fost depistat, iar în baza unui mandat de aducere, a fost condus la sediul Secției 3 Poliție Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat

Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că în ziua de 09 iunie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au reținut pe bărbatul de 46 de ani, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.”

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90