930×122 POSADA 5

furt calificat

La 16 ani, reținut pentru furt calificat. ”Acționa” în scările unor blocuri din Pitești

Un adolescent de 16 ani, din Pitești a fost reținut de polițiști pentru furt calificat. Minorul a acționat în scările mai multor blocuri din municipiu, de unde a furat biciclete, trotinete și pantofi sport.

Citiți și: La 20 de ani au ajuns în arest!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 09 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat (cinci acte materiale), și au reținut un minor de 16 ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada aprilie-mai a.c., minorul ar fi sustras trei biciclete, o trotinetă și o pereche de încălțări sport din scările unor blocuri din municipiul Pitești.

Citiți și: Argeş: Acuzaţi de furt calificat

În ziua de 09 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: realitatea.md

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90