Donaris 930 x 122

furt calificat

Pitești: A furat 1.400 de lei din casa unei bătrâne după ce s-a dat angajatul unei companii

Un bucureștean a furat 1.400 de lei din locuința unei vârstnice din Pitești după ce s-a dat angajatul unei companii de furnizare de servicii de utilitate publică.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen. Acesta a mai fost arestat preventiv pentru o faptă similară, comisă în județul Buzău.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 iunie a.c., un bărbat de 33 de ani, din București, ar fi pătruns în locuința unei persoane vârstnice din Pitești, sub pretextul că este reprezentantul unei companii de furnizare de servicii de utilitate publică, și ar fi sustras suma de 1.400 de lei.

În urma activităților specifice, efectuate de polițiști, bărbatul a fost identificat, acesta fiind arestat preventiv în altă cauză, pentru comiterea de infracțiuni similare, pe raza județului Buzău.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: botosaneanul.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3