930×122 CAPRA 5

furt calificat

Pitești: A furat 1.400 de lei din casa unei bătrâne după ce s-a dat angajatul unei companii

Un bucureștean a furat 1.400 de lei din locuința unei vârstnice din Pitești după ce s-a dat angajatul unei companii de furnizare de servicii de utilitate publică.

Citiți și: Pitești: Doi puști de 16 și 19 ani au jefuit o persoană în parc!

Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen. Acesta a mai fost arestat preventiv pentru o faptă similară, comisă în județul Buzău.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Argeș: La furat în autobuz. O femeie de 55 de ani, trimisă în judecată

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 iunie a.c., un bărbat de 33 de ani, din București, ar fi pătruns în locuința unei persoane vârstnice din Pitești, sub pretextul că este reprezentantul unei companii de furnizare de servicii de utilitate publică, și ar fi sustras suma de 1.400 de lei.

În urma activităților specifice, efectuate de polițiști, bărbatul a fost identificat, acesta fiind arestat preventiv în altă cauză, pentru comiterea de infracțiuni similare, pe raza județului Buzău.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: botosaneanul.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90