930×122 POSADA 5

furt calificat

Pitești: A furat 1.400 de lei din casa unei bătrâne după ce s-a dat angajatul unei companii

Un bucureștean a furat 1.400 de lei din locuința unei vârstnice din Pitești după ce s-a dat angajatul unei companii de furnizare de servicii de utilitate publică.

Citiți și: Hoț ghinionist. Când a ieșit din magazinul din care a furat l-a călcat mașina

Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen. Acesta a mai fost arestat preventiv pentru o faptă similară, comisă în județul Buzău.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Pitești: Hoț la el acasă! I-a furat telefonul musafirului când nu era atent

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 iunie a.c., un bărbat de 33 de ani, din București, ar fi pătruns în locuința unei persoane vârstnice din Pitești, sub pretextul că este reprezentantul unei companii de furnizare de servicii de utilitate publică, și ar fi sustras suma de 1.400 de lei.

În urma activităților specifice, efectuate de polițiști, bărbatul a fost identificat, acesta fiind arestat preventiv în altă cauză, pentru comiterea de infracțiuni similare, pe raza județului Buzău.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: botosaneanul.ro

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

SMART KIDS 570×90