930 x122 grota rece

furt calificat

La 20 de ani au ajuns în arest!

În ziua de 20 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, din Ștefănești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2021 – 13.07.2022, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din orașul Ștefănești, de unde ar fi sustras mai multe obiecte electrice și electronice.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 20 iulie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unuia dintre cei doi, unde au fost identificate bunurile sustrase.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Prejudiciul a fost recuperat și restituit proprietarului.

După administrarea probatorului, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Playtech.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90