Donaris 930 x 122

furt calificat

La 20 de ani au ajuns în arest!

În ziua de 20 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, din Ștefănești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești: Doi puști de 16 și 19 ani au jefuit o persoană în parc!

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2021 – 13.07.2022, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din orașul Ștefănești, de unde ar fi sustras mai multe obiecte electrice și electronice.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 20 iulie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unuia dintre cei doi, unde au fost identificate bunurile sustrase.

Citiți și: Argeș: La furat în autobuz. O femeie de 55 de ani, trimisă în judecată

Prejudiciul a fost recuperat și restituit proprietarului.

După administrarea probatorului, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Playtech.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3