NOR CURIER 930X122

anvelope

Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Citiți și: Informare de la RAR: Când trebuie demontate anvelopele de iarnă

Doi piteșteni de 36, respectiv 46 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere de 100.000 de euro. Aceștia au furat din curtea unei societăți comerciale o semiremorcă, încărcată cu anvelope.

Marfa au transportat-o ulterior în comuna argeșeană Râca, acolo unde au depozitat-o într-o hală. Spargerea a fost dată în noaptea de 7 iunie.

Citiți și: Important! Amendă pentru șoferii care fac asta!

Ulterior, hoții au fost identificați de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat și restituit firmei în cauză.

 

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au identificat și reținut doi bărbați de 36 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 iunie a.c., cei doi ar fi sustras, din curtea unei societăți comerciale, o semiremorcă, încărcată cu anvelope în valoare de 100.000 de euro.

Ulterior, ar fi încărcat marfa (aproximativ 1100 de anvelope) într-o altă semiremorcă și într-o autoutilitară și le-ar fi transportat în comuna Râca, într-o hală.

Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat și restituit societății în cauză.

Ulterior, la data de 14 iunie a.c., după administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3