930X122 MAIA

furt calificat

Doi puștani de 17 și 19 ani au dat spargere după spargere în Argeș

Doi puștani de 17, respectiv 19 ani, au dat spargere după spargere în municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: Argeș: Tineri de 18 și 19 ani, reținuți! Au furat la greu dintr-o casă de vacanță

La scurt timp după ce au intrat prin efracție și au furat 2.000 de lei dintr-o societate comercială, au încercat să dea lovitura la o alta.

Aceștia au fost prinși și reținuți de polițiști.

Citiți și: Şapte tineri s-au prefăcut că se bat într-un fast-food. Au fost reținuți!

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 09 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 19 ani, din Poienarii de Argeș, respectiv 17 ani, din Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 02 spre 03 august a.c., cei doi ar fi sustras suma de 2.000 de lei, dintr-o societate comercială din Curtea de Argeș, după ce ar fi pătruns, prin efracție, iar în noaptea de 08 spre 09 august, ar fi încercat să pătrundă, în același mod, în incinta unei alte societăți din aceeași localitate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 09 august a.c., tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: observatornews.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90