930×122 POSADA 5

bărbați reținuți

Trei bărbați din Olt au dat o spargere de zeci de mii de lei în Argeș

Trei bărbați din Olt au dat o spargere de mii de lei în Argeș. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani și doi tineri de 20 de ani, toți din orașul Potcoava.

Citiți și: Argeș: La furat în autobuz. O femeie de 55 de ani, trimisă în judecată

Aceștia au pătruns într-o societate comercială de unde au furat mai multe unelte în valoare totală de 20.000 de lei. Bunurile furate au fost recuperate de polițiști, iar bărbații au fost reținuți, iar ulterior plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

IPJ Argeș precizează: 

Citiți și: „Zmeii” care au dansat și blocat strada în Centru: „Ne cerem scuze!”

„În ziua de 06 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale de pe raza aceleiași localități că în seara precedent, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în incinta societății, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Cercetările au fost efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 05 septembrie a.c., trei persoane, respectiv un bărbat de 33 de ani și doi tineri de 20 de ani fiecare, toți din orașul Potcoava, județul Olt, ar fi pătruns fără drept în incinta societății, de unde ar fi sustras mai multe unelte, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei.

Bunurile au fost recuperate integral și restituite reprezentantului societății.

După administrarea probatoriului, în ziua de 06 septembrie a.c., cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 07 septembrie a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: adevarul.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3