930×122 CAPRA 5

arestați

Argeș. Șase bărbați săltați de polițiști! Acuzații grave!

Argeș. Șase bărbați săltați de polițiști! Acuzații grave!

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

Șase bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani, au fost reținuți de polițiștii argeșeni, în urma cercetărilor în patru cauze penale.

Unul dintre bărbații care a fost, în urma administrării de probatoriu, reținut, față de care fusese instituit un ordin de protecție, a fost depistat în flagrant delict.

Citiți și: „Zmeii” care au dansat și blocat strada în Centru: „Ne cerem scuze!”

Într-o altă cauză, polițiștii au stabilit identitatea și au depistat persoana bănuită la doar două ore după sesizarea privind săvârșirea faptei., transmite Poliția Argeș.

În primul caz, trei indivizi, cu vârste cuprinse între 28 și 32 de ani, din Micești, respectiv Pitești, au fost reținuți după ce au înscenat un eveniment rutier.

Din cercetări a rezultat că cei în cauză au avizat două societăți de asigurări cu privire la producerea, în ziua de 01 iunie a.c., a unui eveniment rutier în care au fost implicate 3 autoturisme cu valoare de piață ridicată, eveniment rutier care ar fi fost înscenat.

,,În urma celor declarate de cei implicați, având calitatea asumată de conducători ai autovehiculelor implicate, societatea la care una dintre mașini avea încheiat contract de tip CASCO a decontat, cu titlu de despăgubiri, suma de 18.560,23 de lei.

Pentru celelalte două autovehicule, ca urmare a cercetărilor desfășurate de polițiști, a fost întrerupt cursul decontării despăgubirilor.
Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 04 octombrie a.c., polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, în Pitești, Bascov și Micești.
În ziua de 09 noiembrie a.c.,, după administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 noiembrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, informează autoritățile.

În cel de-al doilea caz, polițiștii au reținut un bărbat care a tâlhărit o femeie în scara dintr-un bloc de locuințe din Câmpulung.

,,Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 14:30, persoana vătămată, de 65 de ani, ar fi fost deposedată de geanta de umăr în timp ce se deplasa spre apartamentul dintr-un bloc de locuințe, fiind urmată în scara blocului de un bărbat pe care nu îl cunoștea, și care a lovit-o și a exercitat acte de violență asupra acesteia pentru a o deposeda de geanta de mână.
Ca urmare a mobilizării exemplare a polițiștilor, în jurul orei 17:00, bărbatul bănuit, identificat ca fiind un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung, a fost depistat de un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și condus la sediul poliției, pentru cercetări.”

 

Argeș. Șase bărbați săltați de polițiști! Acuzații grave!

Persoana vătămată și-a recuperat bunurile, iar agresorul și prezentat în fața instanței pentru luarea unei măsuri preventive.

Un alt bărbat de 23 din Pitești a fost reținut după ce și-a lovit și amenințat fosta prietenă.

,,Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 23 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, tânărul în cauză ar fi lovit pe fosta concubină și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Ulterior persoana vătămată a formulat plângere prealabilă.

În ziua de 09 noiembrie, în baza unui mandat de aducere, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești l-au depistat și condus pe tânăr la sediul poliției.”

Bărbatul a fost adus astăzi, în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În ultimul caz, un bărbat de 26 de ani din Negrași a fost reținut după ce a încălcat interdicția de a se apropia de fosta concubină, stabilită prin ordin de protecție.

Acesta a fost, de asemenea, prezentat în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, transmite Poliția Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90