bărbați reținuți

Argeş: Reţinuţi de poliţişti. Au făcut-o lată în stradă

Doi bărbați au fost aduşi în urmă cu puţin timp la sediul Poliției Municipiului Câmpulung. Aceştia au fost reținuți de oamenii legii, în urma agresării unei persoane pe raza localității Coșești, precum şi după nişte distrugeri aduse unui vehicul.

Citiți și: Argeș: Încăierare într-un bar. Trei bărbați și-au jucat în picioare consăteanul

 

 

IPJ Argeş precizează

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvărșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri sau alte violențe, și au reținut doi bărbați, de 32 și de 36 de ani.

 

 

Din cercetări s-a stabilit că în dimineața zilei de 25 septembrie a.c., în timp ce se aflau pe raza localității Coșești, cei doi ar fi produs distrugeri la o autoutilitară și ar fi agresat fizic pe un consătean de 25 de ani, pe fondul unei stări conflictuale anterioare petrecută în afara țării.

 

 

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441