New Profesional Consult 930 x 122

bărbați reținuți

Tineri ajunși în arest după ce au fost prinși fără permis și băuți la volan

În ziua de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Ștefănești.

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

IPJ ARGEȘ TRANSMITE

„În noaptea de 13 spre 14 martie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești l-au depistat pe bărbat conducând un autoturism, pe strada Calea București, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

De asemenea, un alt bărbat, în vârstă de 21 ani, din Ștefănești, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins conducând un autoturism fără a deține permis de conducere.

Potrivit IPJ Argeș, în noaptea de 13 spre 14 martie a.c., polițiștii Poliției Orașului Ștefănești l-au depistat pe tânăr conducând un autoturism, pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, fără a poseda permis de conducere.

Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3