930×122 POSADA 5

bărbați reținuți

Tineri ajunși în arest după ce au fost prinși fără permis și băuți la volan

În ziua de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Ștefănești.

Citiți și: Argeș: Bărbați prinși în trafic cu 140 de litri de motorină furată în portbagaj

IPJ ARGEȘ TRANSMITE

„În noaptea de 13 spre 14 martie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești l-au depistat pe bărbat conducând un autoturism, pe strada Calea București, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Trei bărbați din Olt au dat o spargere de zeci de mii de lei în Argeș

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

De asemenea, un alt bărbat, în vârstă de 21 ani, din Ștefănești, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins conducând un autoturism fără a deține permis de conducere.

Potrivit IPJ Argeș, în noaptea de 13 spre 14 martie a.c., polițiștii Poliției Orașului Ștefănești l-au depistat pe tânăr conducând un autoturism, pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, fără a poseda permis de conducere.

Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90