930×122 CAPRA 5

bărbați reținuți

Argeș: Încăierare într-un bar. Trei bărbați și-au jucat în picioare consăteanul

În cursul zilei de ieri, 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

Oamenii legii au reținut trei bărbați, de 29, 20, respectiv 18 ani, toți din comuna Coșești. Aceștia vor fi prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 18 spre 19 septembrie a.c., în timp ce se aflau într-un local de pe raza localității de domiciliu, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan, ar fi lovit un alt bărbat, de 26 de ani, din aceeași localitate.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto descriptiv: Știri Botoșani

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3