EcoMoto 930×122

bărbați reținuți

Minoră de 16 ani, violată de doi bărbați în Mioveni

Update ora 16:19, IPJ Argeș transmite: „Cei doi bărbați au fost prezentați de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, atâta față de bărbatul de 26 de ani, cât și față de cel de 23 de ani.

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

Bărbatul de 26 de ani se afla sub control judiciar, dispus într-o altă cauză penală, instrumentată de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, bărbatul fiind reținut la 14 iulie a.c., într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe și tâlhărie.”

Update ora 15:37, IPJ Argeș transmite: „La acest moment, cei doi au fost prezentați de către procurori în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.”

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Știrea inițială, ora 14:37

Ieri, 20 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, și au reținut doi bărbați, de 26 și 23 de ani, ambii din comuna Dobrești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 8 martie a.c., cei doi ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu o minoră, în vârstă de 16 ani, în timp ce se aflau pe raza orașului Mioveni.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Gândul

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3