EcoMoto 930×122

bărbați reținuți

Scandal de proporții în Argeș! S-a dus cu prietenul să-și bată fosta iubită

Doi argeșeni au ajuns pe mâna Poliției după ce au provocat un scandal de proporții. Au împărțit pumni și picioare și au distrus o mașină.

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere, și au reținut doi bărbați, de 31 de ani, din Albeștii de Muscel, respectiv 30 de ani, din Câmpulung.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 mai a.c., bărbatul de 30 de ani, însoțit de bărbatul de 31 de ani, ar fi mers la domiciliul fostei sale concubine, din Bughea de Sus, unde au agresat-o fizic, atât pe ea, cât și alte două persoane și ar fi provocat distrugeri autoturismului femeii.

În ziua de 12 mai a.c., după administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Digi24

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90