930×122 CAPRA 5

bărbați reținuți

Pitești: Ei au bătut și amenințat cu arma un puști

Update, 29 ianuarie, ora 13:07

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

Ei sunt cei doi bărbați care au lovit și amenințat un tânăr cu un pistol, în Pitești. Aceștia au fost reținuți.

 

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Poliția Argeș face precizări oficiale în cazul acestora.

Video – Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș

 

Știrea inițială, 28 ianuarie, ora 16:46

Polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, distrugere, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat.

PERCHEZIȚII PE RAZA MUNICIPIULUI PITEȘTI

În dimineaţa zilei de 28 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul criminaliștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au desfășurat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, la locuinţele a două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, distrugere, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat.

 

Conform IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 23 ianuarie 2022, în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, cei doi bărbați, de 42 și 44 de ani, ar fi lovit și amenințat cu un pistol pe un tânăr de 21 de ani, pe fondul neînțelegerilor legate de vânzarea anterioară a unui telefon mobil.

În aceleași condiții, cei în cauză ar fi distrus telefonul persoanei vătămate și obiecte de vestimentație, totodată lipsindu-l de libertate și sustrăgând suma de 800 de lei, primită de la unul dintre cei în cauză, în cadrul tranzacției anterioare.

În urma percheziţiilor, au fost identificate un pistol neletal, precum și o pușcă cu aer comprimat, dar și muniție tip bile metalice și de cauciuc, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Persoanele în cauză au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Sursă foto: captură video Antena3

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3