New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

Percheziții în Argeș. Au furat la greu din depozitul firmei pentru care lucrau

Joi, 25 august, au avut loc mai multe percheziții în Argeș: în municipiul Pitești, în localitatea Micești și în localitatea Călinești, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Doi bărbați, un angajat și un fost angajat al unei societăți comerciale, au furat mai multe bunuri din depozitul societății – accesorii atv și moto.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Aceștia au creat un prejudiciu de peste 160.000 de lei firmei la care sunt, respectiv au fost angajați. Bărbații au fost reținuți.

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 25 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de însușirea pe nedrept a unor bunuri. Cele două persoane au fost reținute.

În ziua de 25 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat patru percheziții domiciliare, dintre care 2 pe raza municipiului Pitești, una în Micești și una în Călinești, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați, de 27 de ani, din Pitești și 21 de ani, din Micești.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii iunie 2022, cei doi barbați, dintre care unul având calitatea de angajat, iar celălalt fiind fost angajat al unei societăți, ar fi pătruns de mai multe ori în mod nelegal, prin deschiderea ușii de acces, în depozitul societății, de unde ar fi sustras bunuri aflate mai multe cutii de diferite mărimi, în care se aflau accesorii atv și moto.

Valoarea prejudiciului este estimată la peste 160.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie.

După efectuarea perchezițiilor, polițiștii au pus în executare două mandate de aducere privind pe cei doi, iar după administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90