930×122 POSADA 5

furt calificat

Spargere de 2000 de euro la un magazin din Pitești

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Petrești, județul Dâmbovița, a dat o spargere de 10.000 de lei, aproximativ 2000 de euro, la un magazin din Pitești.

Citiți și: Hoț ghinionist. Când a ieșit din magazinul din care a furat l-a călcat mașina

S-a întâmplat în noaptea de 27 martie, atunci când bărbatul a intrat prin efracție într-un magazin de pe b-dul Petrochimiștilor din municipiu, de unde a furat mai multe bunuri.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Pitești: Hoț la el acasă! I-a furat telefonul musafirului când nu era atent

„În ziua de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 33 de ani, din comuna Petrești, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 27 martie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale de pe b-dul Petrochimiștilor din Pitești, de un de ar fi sustras mai multe bunuri (scule, aparatură electrică și electronică), în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Pe parcursul cercetărilor, bunurile au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat

Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stiridecluj.ro

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90