EcoMoto 930×122

furt calificat

Argeș. Angajat prins furând din firmă! A fost oprit de polițiști în trafic

Un bărbat a fost prins furând de la firma unde era angajat. Argeșeanul a furat aproximativ 1.000 de pui de la ferma unde lucra.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

IPJ Argeș transmite:

„În data de noaptea de 05 spre 06 iunie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către reprezentantul unei societăți comerciale din Băiculești, cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras circa 1.000 de pui din incinta societății.

Citiți și: Pitești: Doi puști de 16 și 19 ani au jefuit o persoană în parc!

Ca urmare a sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 43 de ani, din Curtea de Argeș, angajat al societății, care conducea un autoturism pe raza comunei Băiculești, iar în interiorul acestuia au fost identificați circa 1.000 de pui.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Prejudiciul, cu o valoare estimată la 15.000 de lei, a fost recuperat integral și predat către reprezentanții persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 iunie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3