930 pe 122 COSTACHE

furt calificat

Pitești: Puști de 19 ani, în arest! A dat spargerea într-o mașină parcată

Un tânăr de 19 ani a ajuns în arest după ce a dat spargerea într-o mașină parcată pe raza municipiului Pitești. Acesta a forțat ușa autoturismului, iar apoi a furat o importantă sumă de bani, dar și o cheie de mașină.

Citiți și: Argeș: Trei tineri reținuți. Au dat o spargere într-o gospodărie

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 13 martie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, i-ar fi fost sustrase, prin forțarea ușii, din autoturismul său parcat pe strada Maior Șonțu din Pitești, suma de 500 de lei și o cheie de autoturism.

Citiți și: Magazin din Pitești, spart în miez de noapte de un puștan de 17 ani

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au efectuat cercetarea la fața locului și, în urma activităților desfășurate, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 19 ani, din Merișani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața

Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Ora de Sibiu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache