930 x122 grota rece

furt calificat

Argeș: Trei tineri reținuți. Au dat o spargere într-o gospodărie

Trei tineri din comuna Călinești au fost reținuți de polițiști luni, fiind acuzați de furt calificat. În noaptea de 26 mai aceștia au dat o spargere într-o gospodărie din comună. Mai exact, aceștia au furat mai multe bunuri dintr-o anexă.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Prejudiciul creat s-a ridicat la 1.500 de lei.

Astăzi, cei trei bărbați vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru luarea unei măsuri preventive.

Citiți și: Spargere la o firmă din Bascov. Trei tineri de 21 de ani au fost reținuți!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 29 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, și au reținut trei bărbați, de 29 de ani, 20 de ani, respectiv 29 de ani, toți din comuna Călinești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 mai a.c., cei trei ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în anexa unei locuințe din localitatea Călinești, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 1.500 de lei.

Pe parcursul cercetărilor, bunurile au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 29 mai a.c., bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: zidezi.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90