930X122 MAIA

furt calificat

Pitești: Doi puști de 16 și 19 ani au jefuit o persoană în parc!

Un minor de 16 ani și un tânăr de 19 ani din Pitești au ajuns în arestul poliției după ce au furat telefonul unei persoane, l-au amanetat, iar apoi au împărțit banii.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Furtul a avut loc în parcul Tineretului din cartierul piteștean Craiovei.

Complicele puștilor a fost un tânăr de 22 de ani.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un tânăr de 19 ani și un minor de 16 ani, ambii din municipiul Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 24 februarie a.c., în baza unei înțelegeri prealabile, cei doi, împreună cu un alt tânăr de 22 de ani, tot din Pitești, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Pitești, profitând de neatenția unei persoane, i-ar fi sustras telefonul mobil, pe care, ulterior, l-au amanetat și au împărțit banii.

În ziua de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, tânărul de 19 ani și minorul de 16 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90