930 pe 122 COSTACHE

furt calificat

Pitești: Doi puști de 16 și 19 ani au jefuit o persoană în parc!

Un minor de 16 ani și un tânăr de 19 ani din Pitești au ajuns în arestul poliției după ce au furat telefonul unei persoane, l-au amanetat, iar apoi au împărțit banii.

Citiți și: Argeș: Trei tineri reținuți. Au dat o spargere într-o gospodărie

Furtul a avut loc în parcul Tineretului din cartierul piteștean Craiovei.

Complicele puștilor a fost un tânăr de 22 de ani.

Citiți și: Magazin din Pitești, spart în miez de noapte de un puștan de 17 ani

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un tânăr de 19 ani și un minor de 16 ani, ambii din municipiul Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 24 februarie a.c., în baza unei înțelegeri prealabile, cei doi, împreună cu un alt tânăr de 22 de ani, tot din Pitești, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Pitești, profitând de neatenția unei persoane, i-ar fi sustras telefonul mobil, pe care, ulterior, l-au amanetat și au împărțit banii.

În ziua de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, tânărul de 19 ani și minorul de 16 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3