Donaris 930 x 122

furt calificat

Pitești: Prins în fapt de polițiști în timp ce încerca să fure din apartamentul socrilor

Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiști după ce a intrat prin efracție în apartamentul socrilor săi și a furat mai multe documente.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Acesta se afla în proces de cu soția sa.

Polițiștii l-au prins pe bărbat în fapt, în urma unui apel la 112.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 08 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi pătruns, prin efracție, într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, polițiștii găsind în apartament un bărbat de 43 de ani, din Pitești, ginerele proprietarilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul, care se află în proces de divorț cu soția sa, ar fi pătruns, prin efracție, în apartamentul socrilor săi, de unde ar fi sustras mai multe documente, care au fost găsite asupra sa.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, în urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat

Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90