Donaris 930 x 122

furt calificat

Pitești: Prins în fapt de polițiști în timp ce încerca să fure din apartamentul socrilor

Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiști după ce a intrat prin efracție în apartamentul socrilor săi și a furat mai multe documente.

Citiți și: Pitești: Doi puști de 16 și 19 ani au jefuit o persoană în parc!

Acesta se afla în proces de cu soția sa.

Polițiștii l-au prins pe bărbat în fapt, în urma unui apel la 112.

Citiți și: Argeș: La furat în autobuz. O femeie de 55 de ani, trimisă în judecată

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 08 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi pătruns, prin efracție, într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, polițiștii găsind în apartament un bărbat de 43 de ani, din Pitești, ginerele proprietarilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul, care se află în proces de divorț cu soția sa, ar fi pătruns, prin efracție, în apartamentul socrilor săi, de unde ar fi sustras mai multe documente, care au fost găsite asupra sa.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, în urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat

Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

570 pe 90 Costache