New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

Argeș: Trei tineri reținuți pentru furt calificat dintr-o societate comercială

Trei tineri de 18, 23, respectiv 26 de ani au fost reținuți de polițiști după ce au dat două spargeri la o societate comercială din Curtea de Argeș.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Aceștia au furat mai multe elemente de mobilier și un aparat de sudură. Acum sunt cercetați pentru furt calificat.

IPJ Argeș:

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

„În ziua de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut trei bărbați, de 18 ani, din Albeștii de Argeș, respectiv de 23 și 26 de ani, din Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în nopțile de 20 spre 21 iulie și 23 spre 24 iulie a.c., cei trei ar fi sustras elemente de mobilier și un aparat de sudură, dintr-o societate comercială din Curtea de Argeș, după ce ar fi pătruns în interior, prin efracție.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați

Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: adevarul.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90