Donaris 930 x 122

furt calificat

”Lovitura” dată de un piteștean. A furat o tabletă dintr-un magazin de electronice

Un piteștean de 32 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a furat o tabletă, în valoare de 900 de lei, dintr-un magazin de electronice și electrocasnice.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Acesta a fost identificat și reținut, iar prejudiciul a fost recuperat.

Acum urmează să fie adus în fața instanței de judecată, pentru luarea unei măsuri preventive.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 08 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 29 iulie a.c., bărbatul ar fi sustras o tabletă, în valoare de 900 de lei, din incinta unui magazin de electronice și electrocasnice.

Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat și restituit societății vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stirileprotv.ro

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA