New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

A furat un telefon de 2.300 de lei dintr-un centru comercial din Pitești

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Mureș, a furat un telefon mobil în valoare de 2.300 de lei dintr-un centru comercial din Pitești.

Citiți și: Revoluție în tehnologie! Dispar telefoanele mobile

Incidentul a avut loc în data de 14 mai.

Bărbatul a reușit să ”dea lovitura” după ce a smuls și a scos din funcțiune sistemul de alarmare al dispozitivului.

Citiți și: Argeș: Trei tineri reținuți. Au dat o spargere într-o gospodărie

Un alt incident asemănător a mai avut loc tot în luna mai, la câteva zile distanță. O tânără de 23 de ani a furat un telefon mobil lăsat în cabina de probă a unui magazin de haine din Pitești.

IPJ Argeș precizează:

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările în două cauze penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Într-una dintre situațiile ce fac obiectul cercetărilor, s-a stabilit că, în ziua de 14 mai a.c., un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș ar fi sustras prin smulgere și scoatere din funcțiune a sistemului de alarmare, un telefon mobil în valoare de 2.300 de lei, dintr-un centru comercial din Pitești.

De asemenea, într-o altă situație, polițiștii au stabilit din cercetări că în ziua de 21 mai a.c., o persoană necunoscută ar fi sustras un telefon mobil pe care o persoană vătămată l-a lăsat în cabina de probă a unui magazin cu obiecte vestimentare, stabilindu-se că bunul în cauză ar fi fost însușit de o tânără de 23 de ani, din Mioveni.

Ambele dosare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: presasm.ro

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90