930 x122 grota rece

furt calificat

A furat un telefon de 2.300 de lei dintr-un centru comercial din Pitești

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Mureș, a furat un telefon mobil în valoare de 2.300 de lei dintr-un centru comercial din Pitești.

Citiți și: Revoluție în tehnologie! Dispar telefoanele mobile

Incidentul a avut loc în data de 14 mai.

Bărbatul a reușit să ”dea lovitura” după ce a smuls și a scos din funcțiune sistemul de alarmare al dispozitivului.

Citiți și: Argeș: Trei tineri reținuți. Au dat o spargere într-o gospodărie

Un alt incident asemănător a mai avut loc tot în luna mai, la câteva zile distanță. O tânără de 23 de ani a furat un telefon mobil lăsat în cabina de probă a unui magazin de haine din Pitești.

IPJ Argeș precizează:

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările în două cauze penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Într-una dintre situațiile ce fac obiectul cercetărilor, s-a stabilit că, în ziua de 14 mai a.c., un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș ar fi sustras prin smulgere și scoatere din funcțiune a sistemului de alarmare, un telefon mobil în valoare de 2.300 de lei, dintr-un centru comercial din Pitești.

De asemenea, într-o altă situație, polițiștii au stabilit din cercetări că în ziua de 21 mai a.c., o persoană necunoscută ar fi sustras un telefon mobil pe care o persoană vătămată l-a lăsat în cabina de probă a unui magazin cu obiecte vestimentare, stabilindu-se că bunul în cauză ar fi fost însușit de o tânără de 23 de ani, din Mioveni.

Ambele dosare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: presasm.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3