Eurial 930 x 122

tânăr reținut

Scandal în Argeș! Bărbat înțepat cu un cuțit de un tânăr de 21 de ani

Scandal în Argeș. Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiști după ce a bătut un bărbat și-a înțepat cu un cuțit în fața mai multor persoane.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un tânăr de 21 de ani.

Citiți și: Femeie atacată cu spray lacrimogen de un puști de 18 ani, într-un parc

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 31 decembrie 2022 spre 01 ianuarie 2023, acesta ar fi lovit și înțepat cu un cuțit pe un alt bărbat, de 41 de ani, totodată, prin acțiunea sa, cel în cauză provocând indignare și teama în rândul persoanelor care au asistat la eveniment.

În ziua de 18 ianuarie, după administrarea probatoriului, tânărul de 21 de ani, din Leordeni, a fost reținut pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Libertatea

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90