930 x122 grota rece

tânăr reținut

La 22 de ani a ajuns pe mâna Poliției. Fura și ziua, și noaptea

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiști după ce a dat mai multe spargeri, atât ziua cât și noaptea în incinta unei societăți comerciale, în căutare de cupru și fier vechi. De fiecare dată, bărbatul a avut și complici.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Tânărul a ajuns pe mâna Poliției după ce a fost surprins ”în acțiune” de personalul de pază al societății.

Ulterior, bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Femeie atacată cu spray lacrimogen de un puști de 18 ani, într-un parc

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentative de furt calificat, și au reținut un tânăr de 22 de ani.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 21 decembrie 2022, precum și în noaptea de 08 spre 09 ianuarie a.c., cel în cauză, împreună cu alte persoane, ar fi sustras deșeuri din cupru și materiale feroase din incinta unei societăți comerciale unde se efectuează lucrări de demolare a unor clădiri.

Astfel, în ziua de 21 decembrie 2022, cel în cauză, împreună cu un alt bărbat de 27 de ani, din Ștefănești, ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras, dintr-o hală dezafectată, mai multe cabluri electrice din cupru, cei în cauză fiind surprinși de personalul de pază al societății.

De asemenea, în noaptea de 08 spre 09 ianuarie a.c., cel în cauză, împreună cu doi bărbat și o femeie, toți din Ștefănești, ar fi pătruns fără drept în incinta aceleiași societăți, iar dintr-o hală dezafectată ar fi sustras deșeuri din cupru și material feroase, bunuri ce au fost aruncate peste gardul proprietății, după care au revenit la câteva ore, încărcând bunurile în cauză într-un atelaj, împrejurare în care au fost surprinși în apropiere de către angajații firmei ce asigură monitorizarea și intervenția în cadrul aceluiași obiectiv.

Bărbatul a fost condus la secție în baza unui mandat de aducere

În ziua de 11 ianuarie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, bărbatul a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90