930 x122 grota rece

eliminat

ARGEȘ, TITULARIZARE 2019: PROFESOR ELIMINAT DE LA PROBA DE RELIGIE

Astăzi s-a desfășurat proba scrisă a concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar (titularizare).

Citiți și: Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

În Argeș, potrivit Inspectoratului Școlar, s-au înscris 798 de candidați. Au fost 126 de absenţi, iar 142 de candidaţi s-au retras (136 din motive personale şi 6 din motive medicale).

Proba scrisă s-a derulat în două centre de concurs: la Școala Gimnazială „Matei Basarab” și la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu”, ambele din Pitești.

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

La centrul de concurs de la Şcoala Gimnazială ”Matei Basarab’’ a existat și un incident: un candidat, profesor (care predă de doi ani), a fost eliminat de la probă scrisă de religie ortodoxă. Motivul: a fost prins cu două telefoane mobile asupra lui.

Rezultatele înainte de contestații vor fi afișate pe 23 iulie 2019. Eventualele contestații vor putea fi depuse la Inspectoratul Școlar în perioada 23-24 iulie 2019.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90