930×122 CAPRA 5

bărbat

Disperare în Argeș! Bărbatul căzut în pârâu, căutat de 4 zile!

Update, 24 ianuarie, ora 09:26

Începând cu ora 08:45, pompierii au reluat căutările persoanei dispărute în pârâul Valea Iașului. Nici până la această oră, bărbatul de 47 de ani care a fost luat de ape în Curtea de Argeș, vineri, 20 ianuarie, nu a fost găsit.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Astăzi este a patra zi de căutări.

Update, 23 ianuarie, ora 17 – Argeș: Bărbatul luat de ape este de negăsit!

Citiți și: Argeș. Un bărbat cu… probleme! A distrus mai multe mașini parcate

Astăzi, căutările s-au făcut atât din apropierea malurilor ,cât și pe apă cu două bărci.

Până în acest moment trupul bărbatului nu a fost găsit, informează ISU Argeș.

Când se va lăsa seară forțele se vor retrage în bază și mâine vor reveni pentru reluarea căutărilor.

Update, 23 ianuarie, ora 10:04

Bărbatul de 47 de ani care a căzut vineri, 20 ianuarie, în pârâul Valea Iașului și a fost luat de ape este în continuare de negăsit.

Pompierii continuă și astăzi acțiunile de căutare.

Update, 21 ianuarie, ora 12.08, ISU Argeș transmite: „Pompierii au lansat o barcă pentru a continua misiunea de căutare a persoanei, însă intervenția este îngreunată de prezența unei cantități foarte mari de mâl.”

 

Update, 21 ianuarie, ora 08.53, ISU Argeș transmite: „De la momentul dispariției persoanei de sex masculin, în vârstă de aproximativ 47 de ani și până în prezent, forțele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Curtea de Argeș au continuat misiunea de căutare în zona în care a fost văzut ultima oară.

Pentru ca acțiunea de căutare să fie cât mai eficienta, efectivele au fost organizate în echipe care s-au schimbat, pe parcursul nopții, o dată la patru ore.

Astfel de operațiuni se vor desfășura și pe tot parcursul zilei de astăzi, până la găsirea persoanei. Față de ziua precedentă, nivelul apei din zonă a scăzut cu aproximativ un metru.”

Update, 20 ianuarie, ora 19:30: Forțele de intervenție încă sunt mobilizate la fața locului, iar acțiunile de căutare continuă. S-au efectuat operațiuni de căutare în aval, pe o distanță de aprox 2 km, până în acest moment, fără rezultat. Pompierii au revenit la locul unde persoana a fost văzută ultima dată și au reluat verificările.

Știrea inițială: Argeș. Un bărbat a fost luat de apele învolburate! Căutări disperate!

Un bărbat de aproximativ 40 de ani ar fi fost luat de o viitură puternică la Curtea de Argeș.

Din infomațiile preliminare, o persoană care a sunat la 112 ar fi spus că a văzut un bărbat care ar fi încercat să traverseze o punte improvizată (foto interior) și a căzut în pârâul Valea Iașului după care ar fi fost luat de ape.

Pompierii au ajuns la fața locului și au început căutările. Intervin cu o autospecială de intervenție, o barcă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3