New Profesional Consult 930 x 122

bărbat decedat

Argeş: Un bărbat a murit în fântână

Argeş: Un bărbat a murit în fântână.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

UPDATE ORA 13.30: „Din primele verificări, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au identificat persoana ca fiind un bărbat de 69 de ani, din Curtea de Argeș, care se afla în fântâna din curtea locuinței. Acesta locuia singur și era cunoscut cu probleme de sănătate. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – ora 12.41

La această oră, pompierii ISU Argeş intervin în Curtea de Argeș, pe strada Marina, pentru extragerea unui bărbat în vârstă de 69 de ani, căzut într-o fântână cu diametrul de aproximativ 80 cm și adâncimea apei de circa 1,5 m.

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

Din primele informaţii, este vorba despre Dumitru N., de 70 de ani, din localitate. Acesta a ajuns în fântână în cursul zilei de ieri, iar dispariţia sa a fost remarcată tardiv.

Astăzi, când a fost scos la suprafaţă, bărbatul era deja decedat de mult timp.

La faţa locului au sosit şi poliţiştii care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90