Donaris 930 x 122

favoruri sexuale

Argeș. Un polițist-examinator auto a primit ,,dragoste” pentru a o trece examenul

Argeș. Un polițist-examinator auto a primit ,,dragoste” pentru a o trece examenul

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Caz halucinant în Argeș!

Tribunalul Argeș a dat sentința în cazul unui dosar de corupție în care sunt implicați doi polițiști și un instructor auto.

Citiți și: Super doctorița șpăgară din Pitești a fost arestată!

Instructorul este acuzat de cumpărare de influență, iar cei doi polițiști, de luare de mită.

Scandalos este faptul că unul dintre cei doi polițiști a pretins favoruri sexuale de la o tânără care urma să susțină examenul auto, lucru descoperit de către ofițerii Direcției Generale Anticorupție, în timpul anchetei.

Argeș. Un polițist-examinator auto a primit ,,dragoste” pentru a o trece examenul

Potrivit informațiilor transmise de curier.ro, fata a fost dusă de instructorul auto la o adresă indicată de subofițer.

Aceasta a mers cu polițistul în apartamentul tatălui lui, au întreținut raporturi sexuale și peste 4 zile a promovat examenul, obținând permisul auto.

Toți trei, instructorul auto și cei doi polițiști, au primit pedepse cu executare.

Mai multe detalii, pe site-ul publicației Curierul Zilei, AICI.

Sursă informații: curier.ro

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • coruptibilul spune:

    Baietii astia s-au pus rau cu cine nu trebuie. In Arges nu exista politisti corupti, exista doar cetateni sfidatori si rauvoitori care fac reclamatii nejustificate vajnicilor aparatori ai legii.
    Domnule Coarna, iesiti putin pe sticla sa ne spuneti ce rai suntem? Mi-e dor de fata dumneavoastra incruntata.

  • Dragomir spune:

    Bine ca exista Directia Generala Anticoruptie, sa-i mai aduca cu piciorele pe pamant din cand in cand, ca in aceste structuri au ajuns sa lucreze si persoane pentru care termeni ca demnitatea, respectul si INTEGRITATEA, nu vor ajunge niciodata sa fie cunoscute.
    Recent, la inceput de luna august am fost nevoit sa aplez la serviciile DPRCIV, unde ca simplu cetatean am constatat ca lucrurile se desfasoara total haotic( am avut senzatia ca lucrurile se desfasoara mai greu decat in urma cu 8-10 ani)si dupa bunul plac al unor functionari si exemplific:
    1. La ora 15, am fost prezent in holul acestei institutii, pentru ridicarea unor placute de inmatriculare, si nu eram singurul care trebuia sa ridice placute de inmatriculare, acolo fiind deja 3 persoane care asteptau in fata ghiseului 10 inchis .
    Minutele au trecut, cetateni pentru aceeasi chestiune s-au tot adunat, unii si cu copii mici, altii in varsta, si dupa 50 minute, probabil ca si la insistentele cetatenilor la functionarii de la ghiseele de inmatriculari( pentru ca la nici la telefonul institutiei Prefectului, afisat in hol la ora 15.30 nu a raspuns nimeni, desi au sunat mai multi cetaneni) a fost deschis geamul ghiseului de catre „o functionara”, care a purces la eliberarea mult asteptatelor placute de inmatriculare.
    Daca programul de lucru este din cand in cand, in numele celor care au trecut pe la acel ghiseu si al celor care vor mai trece, va rog afisati-l si pentru noi, ca placutele de inatriculare le platim, ca si toate celelalte operatiuni, nu le primim gratis.
    2. In tot acest timp, de cca 50 minute nu am avut cum sa nu observ si Inactivitatea de la ghiseul 1( permise conducere, dar si primire dosare examinare ?), unde spre deosebire de 10, era prezent un domn, probabil vreun General sau Chestor dupa „atitudine”, ” respect” si „ton folosit” catre cetetean, contribuabil, cel care achita o taxa, –
    deschidea fereastra atunci cand cineva batea in el sau nu avea activitate pe Facebook sau mai stiu eu ce aplicatii de socializare ( am dedus acest lucru deoarece se observa ecranul telefonului aprins , pe care cu mandrie il tinea in mana, ori de cate deschidea acel geam sau deschidea usa biroului pentru a mai trimite acasa cetatenii care nu aveau programare si care isi imaginau ca pot fi primiti sa rezolve ce au de rezolvat, avand in vedere ca nici activitate intensa nu exista la acel ghiseu, dar ghinion, nu se mai poate face nimic fara programare)
    P.S. Stimate Domn Functionar, indiferent de gradele avute, cand aveti nesimtirea sa blacati un autoturism, venind cu masina personala pe contrasens, aveti cel putin bunavointa, ca atunci cand cetateanul blocat in parcarea publica, cu tichet de parcare achitat, va cauta in intraga cladire sa-l deblocati , sa va sesizati ca sunteti in offsaid, si eu ca cetatean sa nu mai fiu nevoit sa ies pe trotuar cu masina.( nu atasez eu fotografiile in acest articol- daca nu realizati prostia facuta, va invit sa vizualizati imaginile de pe camerele de supraveghere din data de 03.08, dupa ora 15, eu doar trag un semnal de alarma !!!
    Si tot ca semnal de alarma : Afisati si pentru cetatean un program de lucru ( daca vreti de dispozitie de a deservi ceteanul), ca nu toti ne permitem sa „tragem mata de coada”.)
    Ca ziar de ancheta va sugerez sa va petreceti ca observatori o ora in incinta Serciului Inmatriculari, permise si cum s-o mai numi in orice zi a saptamanii doriti dumneavoastra, intrcat am convingerea ca aceste practici sunt la ordinea zilei si sa ne actualizati cu starea de fapt a acestui Serviciu.
    Nu intentionam sa ma intind atat de mult, va rog sa ignorati eventualele greseli de tastare.

  • Dorel spune:

    Cum adica scandalos ? Nu așa face toată lumea ? La băieți e MAI nasol, n-am putut conduce 3 zile după… că nu puteam să mă așez

  • Rușine ca sunt Roman… spune:

    Nu sa făcut nimic bun niciodată la acest serviciu public …câini latră ursul merge!,sau mai bine spus prosti plătesc noi ne vedem de treaba noastră ,scaun cald Domnule Prefect al Județului Arges !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90