930×122 CAPRA 5

amenzi

Argeș: Un tânăr teribilist a înroșit radarul Poliției

Argeș: Un tânăr teribilist a înroșit radarul Poliției

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În urma verificărilor, mai mulți conducători auto s-au ales cu amenzi usturătoare, dar și cu permisele reținute.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 153 de km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 90 de km/h.

Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă fără drept de circulație.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Stâlpeni, a fost prins de polițiști conducând un autoturism pe str. Șoseaua Națională din municipiul Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 de km/h.

Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă fără drept de circulație.

În total, ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate 258 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 62.900 de lei, fiind aplicate și măsurile complementare de reținere a 34 de permise de conducere și retragere a 30 de certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv: Arhivă

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3