pizzeria sapori  930 122

ijj

Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Citiți și: Jandarmii sunt la Argeș Mall. Ce se întâmplă

Vești bune pentru tinerii care vor să urmeze o carieră militară.

Inspectoratul de Jandarmerie Argeș anunță că au început înscrierile și pun la bătaie 350 de locuri.

Citiți și: Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

,,Tinerii interesați de o carieră de subofițer în Jandarmeria Română se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere organizat de școlile militare de subofițeri de jandarmi ale Jandarmeriei Române.

Cele două școli ale Jandarmeriei Române scot la concurs fiecare câte 350 de locuri pentru tinerii interesați să urmeze o carieră militară.

Calendarul admiterii este următorul:

– În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail sru@jandarmeriaarges.ro.

– Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare se va face până la data de 21 mai 2024. Documentele se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, situat în mun. Pitești, Intrarea Teilor, nr. 4, jud. Argeș;

– Evaluarea psihologică a candidaților se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.

– Susținerea probei de evaluare a performanței fizice va avea loc în perioada 25-30 mai 2024. Proba se desfășoară la centrul zonal de selecție, respectiv Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București;

– Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor este programată pentru data de 15 iunie 2024. Proba se desfășoară la sediul unității de învățământ la care s-a înscris candidatul.

Tematica și bibliografia, precum și activitățile specifice înscrierii și a probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituțiilor de învățământ.

Alte detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor pot fi găsite și pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, la secțiunea Carieră, subsecțiunea ADMITERE 2024, la adresa https://www.jandarmeriaarges.ro/cariera.

De asemenea, date suplimentare privind condițiile și criteriile  specifice de recrutare se pot obține sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, din Municipiul Piteşti, Intrarea Teilor, nr. 4, jud. Argeș, precum și la numărul de telefon 0248/211505.”, transmite IJJ Argeș.

Foto: IJJ Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90