NOR CURIER 930X122

amenințare

Argeșean plasat sub control judiciar. Și-a bătut fosta iubită și a amenințat-o cu moartea

Un argeșean, în vârstă de 43 de ani, din Câmpulung, a fost reținut, iar apoi plasat sub control judiciar după ce și-a amenințat cu moartea fosta concubină, în repetate rânduri.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

Totul a pornit în urma despărțirii și a faptului că femeia nu mai dorea să reia relația cu el. Pe lângă amenințări verbale, individul a recurs și la acte de violență.

În ziua de 21 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de amenințare, și au reținut un bărbat de 43 de ani, din Câmpulung.

Citiți și: Incident grav la Penitenciarul Mioveni!

Din cercetări s-a stabilit că în perioada martie-aprilie a.c., cel în cauză ar fi amenințat pe fosta concubină.

Totodată, în cursul lunii mai a.c., față de cel în cauză a fost emis un Ordin de protecție provizoriu, care a fost ulterior confirmat de Judecătoria Câmpulung, infracțiunea de amenințare, constând în trei acte materiale, fiind comisă anterior emiterii ordinului de protecție.

În ziua de 21 iulie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: publika.md

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3