930 x122 grota rece

amenzi

Argeșean prins plecat de două ori din izolare

Un bărbat de 31 de ani, din Ciofrângeni, a fost prins de două ori de polițiști încălcând măsura izolării la domiciliu.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

De pe urma ”obiceiului” său, bărbatul s-a ales cu două amenzi, a doua mai usturătoare decât prima.

„În ziua de 04 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au constatat, cu ocazia verificării la domiciliu a persoanelor pentru care este instituită măsura izolării sau carantinării la o adresă aleasă, că un bărbat de 31 de ani, din Ciofrângeni, nu a respectat măsura carantinei, stabilită la domiciliu.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

Ca urmare a celor constatate, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

În ziua de 05 februarie a.c., același bărbat a fost depistat, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni, pe DN 73C, pe raza localității Tigveni, deși acesta figura în carantină, la domiciliul său din localitatea Ciofrângeni, până la data de 08 februarie a.c.

Bărbatului i-a fost aplicată o nouă sancțiune, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90