Donaris 930 x 122

animale

ARGEȘENI REVOLTAȚI: ”NU PUTEM RESPIRA, E FOCAR DE INFECȚIE!”

Argeșeni revoltați: ”Nu putem respira, e focar de infecție!” Un bărbat care locuiește în satul Miroși al comunei cu același nume ne semnalează o problemă cu care susține că se confruntă de mai multă vreme.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Potrivit acestuia, lângă locuința sa (situată în zona bisericii din Miroși) un alt localnic ar avea un adăpost pentru animale. Mirosul ar fi insuportabil, susțin argeșeanul și soția lui.

”Nu pot sta în curte din cauza mirosului! Are oi, porci și mai multe animale… Dejecțiile au ajuns în pânza freatică, nu putem bea apă din fântână! Zilnic, dimineața și seara, arde gunoiul de la animale (foto principal), nu putem respira, e focar de infecție!”, reclamă bărbatul.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de animale! Amenzi drastice!

Omul spune că a făcut sesizări la Garda de Mediu, la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș, dar și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș încă din primăvara acestui an. Iată mai jos răspunsul pe care l-a primit de la DSP Argeș (click pe imagine pentru mărire):

O sesizare a fost făcută și la Primăria Miroși în luna iulie. Însă, ne precizează bărbatul care ne reclamă situația, nu ar fi fost luate măsuri sau, dacă au fost luate, vecinul său nu le-a respectat: ”Nu s-a rezolvat nimic, funcționează în continuare, fără autorizații, fără fose septice. Primarul spune că nu are ce să facă, iar noi și ceilalți vecini îndurăm această situație. Cineva trebuie să ia măsuri”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3