NOR CURIER 930X122

caini

caini_008_resize

PENDIUC ÎȘI CUMPĂRĂ CÂINE! AFLĂ CU CE OCAZIE!

Circa 600 de câini de rasă vor participa pe 27 şi 28 septembrie în Piteşti la o expoziţie chinologică naţională.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

Manifestarea va reuni unii dintre cei mai valoroşi câini din ţară, cu multe premii naţionale şi internaţionale la activ. În ambele zile programul de concurs va fi între orele 10 și 15, competiția canină urmând să aibă loc la baza sportivă „Arpechim” din cartierul Prundu. Pe 27 septembrie se va desfăşura concursul special pentru ciobănescul românesc corb, rasă în curs de omologare. Cel mai frumos câine al rasei va primi cupa „Laleaua neagră”. Organizator este Asociaţia Chinologică „Argus” din Piteşti, în colaborare cu Primăria municipiului.

Astăzi primarul Tudor Pendiuc a anunţat că vrea să îşi cumpere un câine de la acest eveniment, pentru că Haiduc, ciobănescul carpatin care păzeşte casa edilului, are 14 ani şi este şi bolnav.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90