NOR CURIER 930X122

asociatii

calorifer99

EXCLUSIV! BLOCURILE ŞI FIRMELE DIN PITEŞTI CU CELE MAI MARI DATORII LA TERMOFICARE

Societatea Termo Calor Confort are de recuperat sume foarte mari de la asociaţiile de proprietari și agenţii economici din Pitești. Datoriile totale ale acestora către furnizorul de agent termic pentru încălzire și apă caldă se ridică la peste 6 milioane de lei.

Citiți și: Viața la bloc. Important de știut de către toți locatarii!

Dintre asociaţiile de proprietari, cele mai mari datorii le are asociaţia „Ana Maria” din cartierul Trivale (253.000 de lei). O altă asociaţie cu datorii mari este „Speranţa” din cartierul Nord (85.000 de lei). Pe locul al treilea în acest clasament al rușinii se află asociaţia de la blocul P 24 din Exerciţiu (83.587 de lei).

În ceea ce priveşte agenţii economici, cele mai mari restanţe le au societăţile comerciale Pro TC Group (300.000 de lei), Turism Muntenia SA (137.257 de lei) şi Spiral Entertainment (51.000 de lei).

Citiți și: Termo Calor, anunț deosebit de important pentru piteșteni! ,,Se vor desființa!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3