New Profesional Consult 930 x 122

inchisoare

Atenție! Închisoare până la 15 ani pentru aceste fapte!

Atenție! Închisoare până la 15 ani pentru aceste fapte!

Citiți și: Staționarea mașinilor cu motorul pornit, interzisă

Neplata TVA în anumite condiții se va pedepsi cu închisoare de la 7 la 15 ani, conform unei legi promulgate de președintele Klaus Iohannis.

Mai exact este vorba despre orice acțiune sau inacțiune comisă în cadrul unor scheme frauduloase cu caracter transfrontalier având ca efect diminuarea cu cel puțin 10 milioane euro, în echivalentul monedei naționale, a resurselor bugetului Uniunii Europene, arată Profit.ro.

Citiți și: Restaurantele vor da GRATIS această băutură!

De precizat că inclusiv tentativa se pedepsește.

Astfel, sunt luate în considerare: utilizarea sau prezentarea de declarații sau documente false, incorecte sau incomplete privind TVA; nedivulgarea de informații privind TVA, atunci când aceste informații trebuie divulgate potrivit legii; prezentarea de declarații corecte privind TVA pentru a masca în mod fraudulos neplata sau constituirea unor drepturi necuvenite la rambursări de TVA.

Urmează ca Legea să fie publicată în Monitorul oficial.

Detalii, AICI – Lege promulgată: Închisoare de până la 15 ani pentru fraude pe TVA

Foto: Profit.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    Povesti pt copii. Când vreodată se respecta ceva in țara asta de hoti drogati și corupți.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3