Simona si minzina

autostrada a1 pitești bucurești

Atenție mare, șoferi! Trafic deviat pe Autostradă, mai bine de 2 săptămâni

Atenție mare, șoferi! Trafic deviat pe Autostradă, mai bine de 2 săptămâni

Citiți și: Cel mai mare proiect din țară! Autostrada pe care o vrea toată lumea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că traficul va fi deviat pe A1 București-Pitești.

Este vorba despre o măsură temporară.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

„Începând de joi, 11.04.2024, ora 20:00, până în data de 26.04.2024, circulația rutieră va fi deviată pe variantele de serviciu construite în proximitatea autostrăzii A1, București – Pitești, între km 18+185 și km 18+615.

Pentru montarea tablierelor centrale ale pasajului de pe A0, lotul 3, care supratraversează A1 la km 18+400.

Menționăm că în zona unde circulația este deviată, viteza de deplasare este restricționată la 40 km/h.

Precizăm că variantele de serviciu vor avea câte două benzi de deplasare fiecare. Atât pentru Calea 1, București – Pitești, cât și pentru Calea 2, Pitești – București, cu o lățime minimă de 3,5 metri.

Atenție mare, șoferi! Trafic deviat pe Autostradă, mai bine de 2 săptămâni

Benzile de circulație ale variantelor de serviciu vor fi delimitate prin marcaj temporar linie continuă de culoare galbenă.

Iar pe zona marginală, pe toată lungimea variantelor vor fi amplasate balize direcționale, montate din 5 în 5 m și completate cu lămpi cu lumină galbenă intermitentă.

Pe partea marginală a variantelor de serviciu, din proximitatea zonei unde se execută lucrările la pasajul care supratraversează autostrada A1, se va monta parapete de protecție metalic sau prefabricat din beton, tip New Jersey, în vederea asigurării condițiilor de securitate atât pentru conducătorii auto, cât și pentru personalul care își desfășoară activitatea în șantier.”, anunță sursa citată.

Foto: Arhivă ePitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3