Donaris 930 x 122

amenzi

Atenție, piteșteni! Amenzi uriașe pentru astfel de fapte

Agenți din cadrul Poliției Locale Pitești au aplicat miercuri amenzi în valoare de 5000 de lei. Cinci persoane au fost amendate pentru că au mâncat semințe și au aruncat cojile pe jos, în parcurile și locurile de joacă din oraș.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Cei care fac mizerie pe domeniul public riscă amenzi uriașe, atrag atenția polițiștii.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Miercuri, 24 mai, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au aplicat un număr de 5 sancțiuni contravenționale pentru consumul de semințe și aruncarea cojilor pe jos, în parcurile și locurile de joacă din Pitesti, în valoare totală de 5000 de lei.

Ținând cont că amenzile sunt destul de mari pentru producerea de mizerie pe domeniul public, de la 1000 la 1500 de lei, (aruncarea de ambalaje, chiștoace de țigări, etc) facem apel către cetățenii orașului nostru să respecte o conduită corectă în spațiile publice și să folosească pubelele destinate gunoiului pentru a nu fi puși în situația de a primi sancțiune contravențională, mai ales că în majoritatea cartierelor din oraș sunt montate camere de supraveghere.

Totodată, facem apel către cetățeni că orice neregulă depistată în parcuri sau locuri de joacă, să dea dovadă de responsabilitate și spirit civic, sesizând dispeceratul Poliției Locale la numerele de telefon 0348911 sau 0248210230.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • geo spune:

    La finante,la sala sporturilor,in parcarea de la gara,acolo de ce nu intervine ? Ce lasa cei care stau acolo,te iei cu mainile de par

  • Razvan C spune:

    De vandalismul grafic au auzit d-nii de la Locala ? Ati citit „mesajele ” scrise pe mobilierul din parcuri ? Eu nu am mai vazut un politist local de f mult timp . Au dat cateva amenzi si au aparut in presa …Hai ca nici noi nu suntem fraieri !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3