SMART KIDS 930X122

amenzi

Atenție, Poliția Locală amendează. “Banda 1 nu e parcare!”

Atenție, Poliția Locală amendează. “Banda 1 nu e parcare!”

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Imagini surprinse în urmă cu puțin timp pe Calea Drăgășani, pe sensul opus de la sensul giratoriu din Trivale.

Zona respectivă, preferată vreme îndelungată de șoferi, a fost “curățată” la începutul acestui an, dar se pare că vechile metehne nu se uită ușor.

Citiți și: Amenzi colosale pentru cei care stau la bloc!

Astăzi, un echipaj al Poliției Locale Pitești a verificat zona și a identificat mai mulți șoferi ale căror vehicule staționau neregulamentar pe banda 1 de circulație.

Aceștia au fost sancționați contravențional.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Ionuț spune:

    Dacă ar proceda așa în tot orașul, circulația s-ar desfășura mult mai bine!

  • Adi spune:

    Chiar nu deranjau acolo ,unde ar trebui sa dea amenzi nu dau gen cimitir cu semn de parcare interzisa masini pe spatiul verde normal cu parcarea de la stadion ocupata de autobuze camioane scoala de soferi se parcheaza oriunde si in zilele de duminica si sarbatori arata zona cimitirului ca pe vremurile cu marile meciuri ale lui dobrin iar in cartiere parcarlile sunt facute pe carosabil si trotuar localii sa nu deranjeze pe careva cu vreo amenda

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA