930×122 CAPRA 5

amenzi

Atenție, șoferi! Poșta Română vă va trimite amenzile acasă

Poşta Română va livra amenzile date de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Astfel că, șoferii prinși că au circulat pe drumurile naţionale, fără plata rovinietei sau a taxelor speciale de drum, vor primi amenzile direct de la poștaș.

Acest lucru se datorează faptului că Poșta Română a câştigat licitaţia organizată de CNAIR pentru imprimarea şi transmiterea proceselor verbale pentru eventualii contravenienţi.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Contractul are o valoare de 34.800.000 de lei și o durată de doi ani.

Anunțul a fost făcut marți, 29 noiembrie, de instituția publică. Poșta Română a transmis că, împreună cu Sucursala Fabrica de Timbre, va presta servicii de imprimare şi distribuire de procese verbale transmise contravenienţilor, de către CNAIR.

„Ne bucurăm că am câştigat încă o licitaţie, în condiţii avantajoase pentru Poşta Română. Prin linia tehnologică pe care am achiziționat-o, anul acesta, la Fabrica de Timbre am putut participa la această licitație, oferind servicii integrate de imprimare si distribuire. Este încă un pas important spre revitalizarea companiei.

Confirmăm, o dată în plus, poziţia noastră de lider pe piaţa de servicii poştale, în România. Poşta Română trebuie să proiecteze o imagine de stabilitate şi performanţă în piaţă”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poştei Române.

Foto principal: playtech.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3