930 pe 122 COSTACHE

amenzi

Atenție, șoferi! Poșta Română vă va trimite amenzile acasă

Poşta Română va livra amenzile date de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Drumul Expres Craiova – Pitești. Care e stadiul lucrărilor

Astfel că, șoferii prinși că au circulat pe drumurile naţionale, fără plata rovinietei sau a taxelor speciale de drum, vor primi amenzile direct de la poștaș.

Acest lucru se datorează faptului că Poșta Română a câştigat licitaţia organizată de CNAIR pentru imprimarea şi transmiterea proceselor verbale pentru eventualii contravenienţi.

Citiți și: Atenție, piteșteni! Amenzi uriașe pentru astfel de fapte

Contractul are o valoare de 34.800.000 de lei și o durată de doi ani.

Anunțul a fost făcut marți, 29 noiembrie, de instituția publică. Poșta Română a transmis că, împreună cu Sucursala Fabrica de Timbre, va presta servicii de imprimare şi distribuire de procese verbale transmise contravenienţilor, de către CNAIR.

„Ne bucurăm că am câştigat încă o licitaţie, în condiţii avantajoase pentru Poşta Română. Prin linia tehnologică pe care am achiziționat-o, anul acesta, la Fabrica de Timbre am putut participa la această licitație, oferind servicii integrate de imprimare si distribuire. Este încă un pas important spre revitalizarea companiei.

Confirmăm, o dată în plus, poziţia noastră de lider pe piaţa de servicii poştale, în România. Poşta Română trebuie să proiecteze o imagine de stabilitate şi performanţă în piaţă”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poştei Române.

Foto principal: playtech.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3