Donaris 930 x 122

amenzi

Au intrat la „aparate” nevaccinaţi. Amenzi usturătoare într-o sală de jocuri din Piteşti

În noaptea de 23 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, au acționat pentru verificarea respectării normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului și a celor sanitar-veterinare, la societăți comerciale cu obiect de activitate alimentație publică și săli de jocuri de noroc, fiind aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, anunţă IPJ Argeş.

Citiți și: Argeș: Au plecat din carantină ca să bage la pariuri

„În urma verificărilor, în incinta unei săli de jocuri de noroc din b-dul Petrochimiștilor, au fost depistate persoane care nu dețineau certificat verde și nu purtau masca de protecție, motiv pentru care polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au aplicat o sancțiune contravențională reprezentantului societății, pentru faptul că a permis accesul, în incinta sălii, persoanelor fără certificat verde.

Citiți și: Argeș: Jandarmii în acțiune! Masca și certificatul verde la control

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au constatat că, în incinta unui local din Pitești a fost permis accesul în restaurant fără verificarea prealabilă a certificatului verde, iar cele 6 persoane identificate în interior nu își justificau prezența.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a celor 6 persoane, ca urmare a nerespectării interdicției de deplasare și pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, valoarea celor 12 sancțiuni fiind de 8.000 de lei.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au aplicat două sancțiuni contravenționale reprezentantului societății, pentru faptul că a permis accesul în incinta societății persoanelor fără certificat verde și a depășit programul de funcționare stabilit în H.G. 1090/2021”, precizează IPJ Argeş.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

3 comentarii

  • Adrian spune:

    Cine sunt ei sa ne interzica noua intrarea undeva pentru o tampenie ca asta, un vaccin obligatoriu. E illegitim ce fac ei aici, sa nu acceptati amenda, sa mergeti cu ea pana n panzele albe daca e nevoie. Jos guvernul asta de idioti, jos Parlamentul si jos Iohanis. Si mai ales, da ti i un pumn in gura la politistilor care sustin vaccinarea obligatorie si dau amenzi pe aceasta cauza.

  • Constantin spune:

    Cea mai de căcat lege în tara noastră suntem luați de prosti și își bat joc de noi cum vor ei ăștia trebuie omorâti distruși

  • Onica gabriel spune:

    Niste politisti care habar nare âsi permit sa ne amendeze pe noi pentru vacinarea lor hua dupa ei sa se vaccineze ei futui hn gura

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441