Donaris 930 x 122

buget

    AUR votează bugetul dacă se renunță la subvențiile pentru partide

    George Simion a declarat că AUR votează proiectul de buget pentru 2021 doar dacă Guvernul taie din banii pentru partide. Deputatul a declarat că ideal ar fi ca banii alocați partidelor politice să fie investiți în construirea de spitale.

    Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

    George Simion: De ce nu aţi tăiat bani de la partidele politice? Puteaţi să o faceţi. Noi o să vă votăm bugetul, un buget de criză, dacă tăiaţi banii de la partide şi nu mă refer la toate partidele. AUR votează bugetul de criză dacă ne tăiaţi cele 4 milioane aferente. V-am spus că punem aceşti bani pentru construirea unui spital. Stă în pixul dvs să modificaţi. Nu vrem să luăm 4 milioane de euro. Avem şi noi 3 primari ai AUR. Nu vrem să ajungem la guvernare peste 4 ani şi să dăm bani cu dedicaţie pentru primarii noştri, fără a avea un plan de ţară.

    Deputatul AUR și-a început discursul în plenul parlamentului cu o strofă: „Asta e ţara lui Impozit Vodă / La noi toţi perceptorii sunt la modă / Nu mai avem nici şcoli şi nici spitale/ Dar tot plătim la taxe infernale/ România e în ultimul timp la răscruce, nimic pe aicea nu se mai produce”.

    Citiți și: Planuri pentru Pitești: Decizii capitale!

    Asemenea colegilor din PSD, și Alianța AUR se declară nemulțumită de faptul că nici un amendament nu a fost adoptat.

    (Sursă foto: Facebook)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3