SPALATORIE MURAY  930×122

buget

AUR votează bugetul dacă se renunță la subvențiile pentru partide

George Simion a declarat că AUR votează proiectul de buget pentru 2021 doar dacă Guvernul taie din banii pentru partide. Deputatul a declarat că ideal ar fi ca banii alocați partidelor politice să fie investiți în construirea de spitale.

Citiți și: Zeci de autobuze Publitrans ies din garanție, cresc masiv cheltuielile

George Simion: De ce nu aţi tăiat bani de la partidele politice? Puteaţi să o faceţi. Noi o să vă votăm bugetul, un buget de criză, dacă tăiaţi banii de la partide şi nu mă refer la toate partidele. AUR votează bugetul de criză dacă ne tăiaţi cele 4 milioane aferente. V-am spus că punem aceşti bani pentru construirea unui spital. Stă în pixul dvs să modificaţi. Nu vrem să luăm 4 milioane de euro. Avem şi noi 3 primari ai AUR. Nu vrem să ajungem la guvernare peste 4 ani şi să dăm bani cu dedicaţie pentru primarii noştri, fără a avea un plan de ţară.

Deputatul AUR și-a început discursul în plenul parlamentului cu o strofă: „Asta e ţara lui Impozit Vodă / La noi toţi perceptorii sunt la modă / Nu mai avem nici şcoli şi nici spitale/ Dar tot plătim la taxe infernale/ România e în ultimul timp la răscruce, nimic pe aicea nu se mai produce”.

Citiți și: Bugetul Piteștiului va fi modificat

Asemenea colegilor din PSD, și Alianța AUR se declară nemulțumită de faptul că nici un amendament nu a fost adoptat.

(Sursă foto: Facebook)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90