New Profesional Consult 930 x 122

colibasi

detinut1

AZI PERCHEZIŢII PENTRU DROGURI, VINERI MEDITAŢII ŞI MUZICĂ INDIANĂ! S-A ÎNTÂMPLAT LA PUŞCĂRIE!

Percheziţii pentru droguri, meditaţie yoga şi muzică indiană. Toate acestea, deşi nu s-ar crede, au o strânsă legătură cu penitenciarul Colibaşi!

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Astfel, în dimineaţa acestei zile procurorii DIICOT au făcut percheziţii la penitenciarul Colibaşi, dar şi în mai multe locuinţe din Mioveni, București şi județul Vâlcea. Procurorii instrumentează un dosar privind acuzaţii de trafic de droguri, luare de mită şi favorizarea infractorului.

Nimic nu prevestea o asemenea acţiune. Vinerea trecută reprezentanţii „Sahaja Yoga-România” au desfăşurat un program cultural-artistic cu 60 de persoane private de libertate de la penitenciarului Colibaşi, încadrate în regim închis de detenţie. Care a fost scopul? „Informarea deţinuţilor despre meditaţia sahaja yoga şi despre beneficiile individuale şi colective ale acesteia, fapt realizat printr-o sesiune practică – experienţa realizării sinelui şi experimentarea păcii interioare şi a bucuriei prin meditaţia sahaja yoga. Deţinuţii au fost delectaţi şi cu un concert de muzică indiană”, se arată într-un comunicat de presă al conducerii penitenciarului. Iar azi s-au „delectat” cu mascaţii!

Citiți și: Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90