New Profesional Consult 930 x 122

bac

BAC/ARGEȘ: PESTE 200 DE ABSENȚI LA A DOUA PROBĂ SCRISĂ A SESIUNII DE TOAMNĂ

             În judeţul Argeş, la cea de-a doua probă scrisă a examenului național de Bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2020), proba E).c) obligatorie a profilului (matematică/istorie), desfășurată astăzi, 25 august, au participat doar 730 de candidați din cei 948 înscriși.

Citiți și: Intră peste 3000 de lei direct pe card!

            „Totul s-a desfăşurat conform metodologiei, nu au fost incidente, nu au fost elevi eliminaţi, nu au existat candidaţi cu temperatură peste 37,3 ̊C”, precizează IȘJ Argeș.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

În data de 26 august se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării – E.d).

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie. În acest sens, comisiile de bacalaureat din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență la probele de profil din cadrul examenului național de bacalaureat (2020), potrivit metodologiei specifice.

             Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

             Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

             Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Foto descriptiv: Digi24

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90